Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
moderní svět a civilizace

7 pádů odpadu - 20%
Knížka 7 pádů odpadu není odborná publikace. Je to pokus o zviditelnění a popularizaci tématu odpadů pomocí zkušeností načerpaných během více než dekády provozu projektu trideniodpadu.cz a zájmu o odpadovou problematiku...
moderní svět a civilizace
Ukázky

7 pádů odpadu

140 Kč
112 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Hroši žerou trpaslíky! - 20%

Praktický a zábavný průvodce světem falše.  Hoaxy, fake news, klamavá reklama a spousta dalšího balastu, to vše na nás útočí na sociálních sítích, internetu, v e-mailech, ale taktéž i ze stránek seriózně se tvářících médií.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Hroši žerou trpaslíky!

249 Kč
199 Kč
Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!! - 20%
Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích!!! Média, politici, sociální sítě – ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat. Co ale často opakovaná spojení fake news, dezinformace a alternativní fakta zahrnují?
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!!

209 Kč
167 Kč
Paradigma a vize lidské společnosti - 20%
Nová publikace přibližuje organizační formy lidského sdružovacího procesu v dějinném vývoji. Poukazuje na vývojové pohyby a společenské jevy, které provázejí vývoj lidstva.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Paradigma a vize lidské společnosti

99 Kč
79 Kč
Podstata filozofie a kultury - 20%
Smyslem knihy je přispět k nahlédnutí do podstaty, vnitřní složitosti a vzájemného propojení vybraných podstatných filozofických disciplín (oborů, odvětví, oblastí, složek), směrů, paradigmat, jednotlivých postojů a pozic filozofie jako celku.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Podstata filozofie a kultury

99 Kč
79 Kč
Úvod do teorie bezpečnosti - 20%
(1x)
Publikace se přednostně věnuje analýze sociální bezpečnosti, protože tato dimenze bezpečnosti bývá zanedbávána a informační-kyberbezpečnosti, jejíž význam neustále roste a získává strategický význam ve všech subsystémech společnosti.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Úvod do teorie bezpečnosti

130 Kč
104 Kč
Co je to populismus? - 21%
(1x)
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
moderní svět a civilizace
Ukázky

Co je to populismus?

63 Kč
50 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Lesk a bída vzdělávání: vysoké školství - 20%
Vysoké školství se změnilo. Brány vrcholného vzdělávání se otevřely masám studentů a soukromému podnikání. Zrodily se různé patologické jevy, na které nikdo nebyl připravený a s nimiž se společnost vyrovnává se zpožděním a s velkými obtížemi. Některé jejich důsledky jsou přitom nevratné.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Lesk a bída vzdělávání: vysoké školství

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>