Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
kuchařky

(ne)Sladkosti
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
kuchařky
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky
Ukázky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

169 Kč
Fitness výživa
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
kuchařky
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
Jídlo na prvním místě
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
Ispirato da Italia
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
kuchařky
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
Umění francouzské kuchyně
(3x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

298 Kč
Babiččiny pochoutky
Poctivé starodávné recepty od babičky spisovatelky Romany Szalaiové. Babička Antonie žila v letech 1915 až 2009. Její recepty jsou proložené vyprávěním o ní.
kuchařky
Ukázky

Babiččiny pochoutky

45 Kč
Kniha o medovině
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
Příručka jadranské snoubenky
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
kuchařky
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>