Nejprodávanější knihy - říjen 2019
přírodní vědy

Klíč ke květeně České republiky - 11%
Česká květena je díky své poloze uprostřed Evropy velmi bohatá a různorodá.
přírodní vědy
Ukázky

Klíč ke květeně České republiky

536 Kč
476 Kč
Vyčerpání zdrojů - 11%
(1x)
V roce 1798 publikoval anglikánský kněz Thomas Malthus první a nejslavnější tezi o vyčerpání zdrojů. Absolutní chudoba mas je neodvratná, protože zdroje jsou omezené a jakékoli zlepšení životních podmínek je brzy vymazáno růstem populace.
přírodní vědy

Vyčerpání zdrojů

179 Kč
159 Kč
Záhady kvantového světa - 11%
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
přírodní vědy

Záhady kvantového světa

358 Kč
318 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
přírodní vědy
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
přírodní vědy

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Až na konec vesmíru - 11%
Kniha nás provedí od prvních pokusů o určování vzdáleností Slunce a Měsíce, které podnikli antičtí astronomové, až po moderní velikány astronomie, jako byl Edwin Hubble.
přírodní vědy

Až na konec vesmíru

205 Kč
182 Kč
Český granát - 11%
Český granát je již dlouhá léta považován za tradiční český národní kámen. Jeho krvavě rudá barva přitahuje pozornost od starověku až po současnost. Monografie podává vyčerpávající informace nejen o českém granátu, ale o celé skupině granátů.
přírodní vědy

Český granát

323 Kč
287 Kč
Planety - 11%
Rozšířené vydání, doplněné Mgr. Michalem Švandou o nové poznatky z planetologie je netradičním průvodcem světem planet. Popisuje a obrazově dokumentuje nejzajímavější místa na planetách a jejich družicích, ...
přírodní vědy

Planety

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>