Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
ekonomie

DPH a účtování - 20%
Osmé vydání zahrnuje změny platné od 1. 4. 2019. V ojedinělé publikaci je souhrnně vysvětlena poměrně složitá problematika přepravy uskutečňované při různých směrech přepravovaného zboží českými dopravci, dopravci z jiných členských států a zahraničními dopravci z tuzemska do jiných členských států EU a do zahraničí a opačně.
ekonomie
Ukázky

DPH a účtování

220 Kč
176 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
ekonomie
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Investice - 20%
(1x)
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie
Ukázky

Investice

280 Kč
224 Kč
Kreativní copywriting - 20%
Udělejte v copywritingu další krok kupředu a vpusťte do něj pořádnou dávku inspirace. Díky 33 kapitolám nabitým tipy z autorčiny praxe i zkušenostmi světových osobností si uděláte z copywriterské rutiny kreativní dobrodružství.
ekonomie
Ukázky

Kreativní copywriting

189 Kč
151 Kč
Management kvality pro 21. století - 20%

Management kvality od A do Z Nejnovější publikace autorského kolektivu, tvořeného zkušenými pedagogy katedry managementu kvality VŠB-TU Ostrava je věnována soudobým koncepcím, přístupům, metodám a nástrojům rozvoje managementu kvality, směřujícího od pouhé kvality výrobků a služeb ke kvalitě a excelenci celých organizací.

ekonomie
Ukázky

Management kvality pro 21. století

349 Kč
279 Kč
Skvělý ScrumMaster - 20%

Vše, co by měl každý skvělý ScrumMaster vědět Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.

ekonomie
Ukázky

Skvělý ScrumMaster

279 Kč
223 Kč
Management a hospodaření muzeí - 20%
Kniha zkoumá problém řízení a hospodaření muzeí a snaží se ukázat muzeum jako kulturní instituci, která může být analyzována z různých hledisek.
ekonomie
Ukázky

Management a hospodaření muzeí

200 Kč
160 Kč
WTF? - 20%
Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje? Připraví nás roboti o práci? A když ne roboti, tak obří společnosti typu Uber a Amazon? Zničí fake news demokracii?
ekonomie
Ukázky

WTF?

299 Kč
239 Kč
Základy marketingu - 20%
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
244 Kč
(NE)KVALITA aneb pravdivý příběh kvality - 20%
Řízení kvality je dnes pojmem, který používá při svém řízení většina firem, a určitě nejen na českém trhu. Naneštěstí se v dnešní době tento pojem řeší především zorným úhlem snižování nákladů a zvyšování efektivity v každodenním životě firmy.
ekonomie
Ukázky

(NE)KVALITA aneb pravdivý příběh kvality

275 Kč
220 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>