Nejprodávanější knihy - říjen 2019
esoterika a astrologie

Souvislosti - 11%
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...
esoterika a astrologie

Souvislosti

135 Kč
120 Kč
Oba světy - 11%
Základním tématem knihy jsou odpovědi na otázky odkud a proč jsem přišel a kam se po svém odchodu vracím.
esoterika a astrologie

Oba světy

176 Kč
156 Kč
Magie - 11%
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.
esoterika a astrologie

Magie

450 Kč
400 Kč
Andělská inspirace
(1x)
Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.Tento soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci.
esoterika a astrologie

Andělská inspirace

84 Kč
Bachovy květové esence - 20%
Bachovy květové esence představují zcela dokonalý systém, díky kterému máte možnost s maximální přesností nahlédnout do psychiky, aniž byste se museli trápit vymýšlením terapeutických otázek a náročným studiem psychologie.
esoterika a astrologie

Bachovy květové esence

545 Kč
436 Kč
Hermetic initiation into Martinism - 11%
Lasenicova Hermetická iniciace Martinismu je knihou, která hovoří jazykem čisté praxe. Shrnuje účinnou metodu vnitřního vzestupu, který vede k poznání a rozvinutí skutečné podstaty člověka.
esoterika a astrologie

Hermetic initiation into Martinism

405 Kč
360 Kč
Horoskopy 2020 - 11%
Stalo se již dobrou tradicí, že každým rokem vydává známá astroložka a autorka Olga Krumlovská své horoskopy, v nichž si mohou čtenáři najít základní předpovědi na následující rok, rady, čím se řídit a čeho se vyvarovat, jak pečovat o partnerské vztahy, zdraví i finance.
esoterika a astrologie

Horoskopy 2020

269 Kč
239 Kč
Chrysalis Tarot
(1x)
Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život.
esoterika a astrologie

Chrysalis Tarot

329 Kč
Jóga v terapii - 11%
Tato kniha představuje úspěšnou intervenci nazvanou Trauma-sensitivní jóga (TSJ), což je program pro traumatizované klienty založený na vědeckých důkazech, který jim pomáhá v bezpečném a vědomém propojení s vlastním tělem.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jóga v terapii

293 Kč
260 Kč
Kapesní Základní Tarot - 6%
(1x)
V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena.
esoterika a astrologie

Kapesní Základní Tarot

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 125 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>