Nejprodávanější tituly - říjen 2019
pedagogika, didaktika

Montessori konkrétně 2 - Matematika - 11%
Druhý díl slovem i obrazem uvádí do matematického myšlení a představuje nejdůležitější Montessori materiály pro matematiku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Montessori konkrétně 2 - Matematika

306 Kč
272 Kč
Montessori konkrétně 3 - Jazyk - 11%
Třetí díl představuje základy psaní a čtení celostním způsobem podle principů Marie Montessori. Všechny pomůcky jsou nejdříve představeny na barevných fotografiích a pracovní postupy popsány krok za krokem.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Montessori konkrétně 3 - Jazyk

306 Kč
272 Kč
Nauč mě, abych udělal sám? - 11%
Komplexní, pečlivě sestavená publikace, psaná srozumitelným způsobem, pro všechny, kteří se chtějí seznámit se základy pedagogiky Montessori.
pedagogika, didaktika

Nauč mě, abych udělal sám?

134 Kč
119 Kč
Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá - 11%
Autorky vycházejí z Rámcového vzdělávacího plánu pro předškolní vzdělávání a u každého projektu formulují dílčí výchovně-vzdělávací cíle, rozvíjené klíčové kompetence i očekávané výstupy.
pedagogika, didaktika

Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá

194 Kč
172 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení. Máte doma budoucího prvňáčka? Pak je tato publikace určena právě Vám!

pedagogika, didaktika

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení.

pedagogika, didaktika
Ukázky

Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy

135 Kč
120 Kč
Vědci v mateřské škole 2 - 11%
Co se stane s cukrem, který nasypeme do čaje? Odkud máme elektřinu? Podobné otázky podněcují dětskou zvídavost a učitel udělá to nejlepší, pokud dítěti neposkytne okamžitou odpověď, odborné věsvětlení. Věda není něco, co by se děti měly učit nazpaměť
pedagogika, didaktika

Vědci v mateřské škole 2

233 Kč
207 Kč
Myslet nahlas - mluvit nahlas - 11%
(1x)
Feuersteinova metoda zlepšuje poznávací dovednosti člověka a jeho schopnost organizace informací. Podle autora není inteligence neměnnou strukturou, ale je možné s ní pracovat a rozvíjet ji...
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas

341 Kč
303 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
pedagogika, didaktika

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Objevování dítěte - 11%
(1x)
Systém montessoriovské pedagogiky je tu představen jako výsledek autorčina hledání a ověřování nejvhodnějšího způsobu vzdělávání malých dětí nejen ve školách a předškolních zařízeních, ale také v rodině.
pedagogika, didaktika

Objevování dítěte

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>