Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
historie a fakta

Japonsko - 20%
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
historie a fakta
Ukázky

Japonsko

50 Kč
40 Kč
Kniha o staré Praze - 20%
Poutavé, většinou málo známé příběhy z dějin Prahy, které nenajdeme v učebnicích dějepisu, ačkoliv jsou součástí historie, výpovědí o své době, o jejích zvycích a mravech, o společenské atmosféře.
historie a fakta
Ukázky

Kniha o staré Praze

249 Kč
199 Kč
Stěhování národů - 20%
(1x)
Historická práce sleduje dramatické období evropských dějin na rozhraní starověku a novověku.
historie a fakta
Ukázky

Stěhování národů

198 Kč
158 Kč
Čtvrt století střední Evropy - 20%
Kniha Čtvrt století střední Evropy se věnuje soudobým dějinám států visegrádské čtyřky, které zasazuje do kontextu dějin evropských i světových.
historie a fakta
Ukázky

Čtvrt století střední Evropy

270 Kč
216 Kč
Italské patálie maršála Radeckého- 2.vyd. - 20%
(1x)
Historie tzv. první války za sjednocení Itálie zahrnuje sled dramatických událostí, počínaje ne čekanými pouličními boji během „pěti dnů v Milánu“ v březnu 1848, přes tažení Císařského vojska pod velením polního maršála Václava Radeckého z Radče.
historie a fakta
Ukázky

Italské patálie maršála Radeckého- 2.vyd.

159 Kč
127 Kč
Národ a stát v českých dějinách - 20%
V textu se promítají různé dějinné souvislosti, politické a společenské, které propojují vznik kontinuity a integrity českého národa.
historie a fakta
Ukázky

Národ a stát v českých dějinách

159 Kč
127 Kč
Osudové okamžiky XX. století - 20%
V populárně naučné knize renomovaného autora tohoto žánru, dlouholetého spolupracovníka MF Dnes, Karla Pacnera, jsou popsány klíčové události, které ve světových dějinách minulého století znamenaly výrazné změny: od vzniku chorobné ideologie komunismu, přes totalitní režimy a celosvětové konflikty až po pád železné opony.
historie a fakta
Ukázky

Osudové okamžiky XX. století

399 Kč
319 Kč
Poslední z táborů smrti - 20%
Kniha sleduje autorovy osobní zkušenosti s pátráním po posledních svědcích z táborů okamžitého vyhlazení Treblinka a Sobibor.
historie a fakta
Ukázky

Poslední z táborů smrti

179 Kč
143 Kč
Příběh samurajů - 20%
(1x)
Autor se zabývá nejen dějinami samurajů, jejich válečným uměním či zbraněmi, ale i jejich soukromým životem, každodenností, náboženskými představami a duchovním světem. Velikost Pdf je 83 MB.
historie a fakta
Ukázky

Příběh samurajů

299 Kč
239 Kč
Přísně tajné skandály - 20%
(1x)
Když se přihodí nějaká ostuda, aktéři se s ní obvykle moc nešíří. Když se stane skandál, aktéři se ho snaží ututlat stůj co stůj. Zamést veškeré stopy je ale daleko těžší. A tak je naše historie plná příběhů, které jsme neměli znát.
historie a fakta
Ukázky

Přísně tajné skandály

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 112 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>