Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
humor

Klapzubova jedenáctka - 20%
Klapzubova jedenáctka (s podtitulem Povídka pro kluky malé i velké) je humoristický román českého spisovatele Eduarda Basse ze sportovního prostředí. Poprvé vyšel v roce 1922 v nakladatelství Františka Borového.
humor
Ukázky

Klapzubova jedenáctka

99 Kč
79 Kč
Anekdoty 3: Blondýnky - 20%

Studnice blonďatého humoru do kapsy! Jste z rodiny vtipálků a potřebujete mít v rukávu pár es? Rádi se smějete a rozesmáváte druhé? Nebo jen potřebujete rozjasnit špatný den, týden, měsíc, případně udělat radost jinému vtipálkovi?

humor
Ukázky

Anekdoty 3: Blondýnky

99 Kč
79 Kč
Biomanželka - 20%
(3x)
Nové vydání románu Michala Viewegha, který patří k jeho nejúspěšnějším knihám posledních let. Sarkastický příběh vyprávěný pohledem přemoudřelé duly, žijící v domácnosti nebohého spisovatele. „Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu.
humor
Ukázky

Biomanželka

199 Kč
159 Kč
Hroši nepláčou - 20%

Sbírka známých i neznámých povídek a fejetonů populární spisovatelky, scenáristky a moderátorky Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem. S ilustracemi Eriky Bornové.

humor
Ukázky

Hroši nepláčou

179 Kč
143 Kč
Karneval paměťových buněk - 20%

Vzpomínky a postřehy moderátora populární talkshow Všechnopárty Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho paměti.

humor
Ukázky

Karneval paměťových buněk

209 Kč
167 Kč
Kdo maže, ten jede - 20%
(4x)
Třetí případ svérázné učitelky Josefíny Divíškové!
humor
Ukázky

Kdo maže, ten jede

279 Kč
223 Kč
Koukám a co nevidím - 20%

Všude kolem nás je plno věcí, kterým se můžeme od srdce zasmát Fejetony známé herečky a spisovatelky, která si s humornou nadsázkou všímá obyčejných věcí kolem nás, ať už se udály v oblasti kulturní, politické, nebo osobní. A všude autorka nachází něco, čemu se může od srdce zasmát.

humor
Ukázky

Koukám a co nevidím

209 Kč
167 Kč
Mussoliniho holič - 20%
(1x)
Historie není jen soubor notoricky známých příběhů významných osobností. Ve skutečnosti se doslova hemží zapomenutými a neopěvovanými postavami, jejichž někdy plánované, někdy neúmyslné skutky měly dalekosáhlé následky.
humor
Ukázky

Mussoliniho holič

189 Kč
151 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

humor
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
O venkovanech - 20%
Po dětech si Sempé vzal na paškál venkovany a jejich styl života.
humor
Ukázky

O venkovanech

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>