Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
humor

Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle - 20%
(1x)

Suchý anglický humor na českém venkově v podání autora bestselleru Saturnin se vrací. Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí!

humor
Ukázky

Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle

209 Kč
167 Kč
Povídky ke kávě V. - 20%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít první lásky“ přivádí čtenáře do retro-prostředí chmelových brigád, prvních tanečních zábav,...
humor
Ukázky

Povídky ke kávě V.

99 Kč
79 Kč
Židovské anekdoty - 20%
Nové vydání Židovských anekdot v grafickém zpracování Lukáše Urbánka a Jakuba Kašeho vychází z publikace Nakladatelství Kruh z roku 1967. Původně tyto anekdoty vycházely v humoristickém časopise Dobrý den.
humor
Ukázky

Židovské anekdoty

149 Kč
119 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Hry bez hranic - 20%
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
humor
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
127 Kč
Ještě to nebalím, vzkazuje babička - 20%
Humorný román o útěku z domova důchodců a nekončící chuti žít potěší zejména fanoušky a fanynky románů Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel nebo Tajný deník Hendrika Groena, 83 1/4 roku.
humor
Ukázky

Ještě to nebalím, vzkazuje babička

254 Kč
203 Kč
Mé anglické sezony - 20%
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu…
humor
Ukázky

Mé anglické sezony

170 Kč
136 Kč
Mladý Ital v létě tančí a v zimě nepracuje, vole! - 20%
Je na dětství a dospívání něco k smíchu? Je, a mnoho. Pokud nevěříte, můžete si přečíst krátké povídky, pokud věříte, stejně si je přečtěte! Smích je nejlepší lék a u mnoha povídek si můžete říci: „Jó, to taky znám z dětství!“
humor
Ukázky

Mladý Ital v létě tančí a v zimě nepracuje, vole!

59 Kč
47 Kč
Nemravná dívka na vdávání - 20%
Humorista se moc neohlíží na Kosmovo hodnocení politiky přemyslovských vládců a Jitku nám líčí jako nepříliš cudnou řeholnici svinibrodského kláštera.
humor
Ukázky

Nemravná dívka na vdávání

109 Kč
87 Kč
Slepičí polévka pro duši - O kočkách a lidech - 20%

Kočky. Kolik mají tváří. Umí být hodné, přítulné, k sežrání. Ale dokážou nás také pořádně potrápit. V této úžasné kolekci 101 příběhů, které napsal sám život, je najdete všechny. Určitě i tu vaši. Nebo tu od maminky, od babičky, od sousedů.

humor
Ukázky

Slepičí polévka pro duši - O kočkách a lidech

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 75 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>