Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
učebnice - vzdělání

Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Příklady z matematiky nejen pro fyziky V - 20%
Publikace Příklady z matematiky nejen pro fyziky V doplňuje a uzavírá řadu učebních textů doc. Jiřího Kopáčka a jeho spolupracovníků.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Příklady z matematiky nejen pro fyziky V

260 Kč
208 Kč
Angličtina pro děti - kouzelná gramatika - 20%
(1x)
Veselé vyprávění vysvětluje a procvičuje základy anglické gramatiky zábavnou, přehlednou a pro děti snadno pochopitelnou formou. A navíc se v této knížce dozvíte spoustu zajímavostí o Anglii a Irsku.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro děti - kouzelná gramatika

212 Kč
170 Kč
Intenzivní medicína - 20%
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
1 440 Kč
Latinská syntax - 20%
(1x)
Učební text, vycházející z mnohaletých výukových zkušeností, navazuje na Šlesingerovy Základy latinského jazyka pro posluchače teologie (Karolinum) a vytváří potřebný mezistupeň k četbě textů z oboru teologie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Latinská syntax

110 Kč
88 Kč
Řešené testy ke zkouškám na víceletá gymnázia - 20%
Titul je určen pro všechny žáky, kteří se chtějí připravit k přijímacím zkouškám na výběrová gymnázia. Publikace obsahuje testy z českého jazyka, matematiky, všeobecných znalostí a jejich řešení. Testy jsou vhodné k práci ve třídě i doma.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Řešené testy ke zkouškám na víceletá gymnázia

119 Kč
95 Kč
Terminologiae medicae IANUA - 20%
Učebnice, určená především studentům lékařství, se snaží z nejnutnějšího gramatického minima vytěžit maximum užitečné budoucímu lékaři. Podněcuje přitom ke kreativitě a hledání souvislostí, čímž občas vystupuje z obvyklého úzce odborného zaměření.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Terminologiae medicae IANUA

250 Kč
200 Kč
Jazykové jednohubky - 20%
(2x)

Kniha jazykových zajímavostí, kterou si oblíbí každý milovník českého jazyka. Jazykové jednohubky představují soubor tří set sloupků pojednávajících vtipně, ale zároveň odborně přesně, o tom nezajímavějším z naší slovní zásoby.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Jazykové jednohubky

249 Kč
199 Kč
Korespondence v češtině: příručka pro cizince - 20%
Korespondenční příručka česky psané korespondence pro cizince je první svého druhu a i jako taková chce být inspirací a pomocníkem pro všechny zájemce o češtinu. Jak napsat dopis, jak mu porozumět a reagovat na něj?
učebnice - vzdělání
Ukázky

Korespondence v češtině: příručka pro cizince

100 Kč
80 Kč
Literary Theory - 20%
(1x)
Učebnice zachycující základní momenty myšlení o literatuře a umění v anglicky mluvících zemích v období renesance, klasicismu, romantismu, ve viktoriánské době a v první polovině 20. stol (tzv. nová kritika) s přesahy k antice ...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Literary Theory

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>