Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019

Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Fylaktérion
Příběh plný tajemna a napětí se odvíjí ve dvou liniích: dny tráví vypravěč ve společnosti ostatních svérázných obyvatel strýcova domu, v noci se stává členem starověké komunity a čelí spolu s ní záhadnému zlu.
Ukázky

Fylaktérion

159 Kč
Probudím se na Šibuji
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
Hra na nikdy
(6x)

Musí hrát, nebo zemřou. První díl série s Colterem Shawem. Colter Shaw se živí jako lovec odměn. V Silicon Valley se právě snaží najít zmizelou ženu, jejíž stopy vedou k neblaze proslulé videohře Našeptávač. Je možné, že se nějaký šílenec pokouší převést hru do života?

Ukázky

Hra na nikdy

299 Kč
Potopa
(3x)
Tajemství ukrytá hluboko v minulosti vyplouvají na povrch v dalším pokračování úspěšné krimi série s vyšetřovateli Fredrikou Bergmanovou a Alexem Rechtem.
Ukázky

Potopa

279 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Knihy Jakubovy
(4x)
Opus magnum světoznámé polské autorky.
Rok 1752. Román je obrazem dávného Polska, mocného a vlivného království na vrcholu své státnosti, ale zároveň těsně před pádem do osudové propasti zájmů sousedních zemí.
Ukázky

Knihy Jakubovy

289 Kč
Holky to někdy nemaj lehký
(1x)
Říká se, že žena vydrží víc než kůň. A kolik toho vlastně vydrží kůň? Hodně, i když se někdy splaší, začne vyvádět a občas jde dokonce hlavou proti zdi. Ať to stojí, co to stojí.
Ukázky

Holky to někdy nemaj lehký

209 Kč
Žena mého života
(4x)
Tři dny po Vánocích se na policejní stanici v Charing Crossu objeví žena. Nemá mobil ani žádný průkaz totožnosti, jen kousek papíru se jménem soukromého vyšetřovatele Davida Rakera. Představí se jako jeho manželka Derryn.
Ukázky

Žena mého života

399 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka
(14x)
Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>