Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2019

Bohemia
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.

Bohemia

269 Kč
Jóga po celý rok
Začínala judem, pokračovala potápěním, osm let učila děti plavat a také radila modelkám, jak se hýbat a co jíst.

Jóga po celý rok

449 Kč
Smrtící bílá
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
ABC hudební nauky
(1x)
Příručka přináší vedle všeobecné hudební nauky přehledně zpracovaný text z oblasti hudebních nástrojů, harmonie, kontrapunktu, akustiky a hudebních forem. Dále přináší souhrnné informace o dějinách hudby.

ABC hudební nauky

266 Kč
Mimoprostor a základy moderní fyziky
(1x)
Mnozí lidé si možná myslí, že ty největší zázraky najdou ve světě pohádek. Existuje ale svět, kde se dějí věci mnohem méně uvěřitelné a ve srovnání s nímž blednou i ty nejbujnější výplody lidské fantazie.
Ukázky

Mimoprostor a základy moderní fyziky

323 Kč
Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
Recept(y) na zhubnutí
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.

Húrinovy děti

330 Kč
12 pravidel pro život
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>