Nejprodávanější tituly - říjen 2019
přírodní vědy

Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
přírodní vědy

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
přírodní vědy
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
přírodní vědy

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Zelené dějiny světa - 11%
(1x)
Publikace přináší nový pohled na dějiny lidstva, vzestup velkých civilizací a příčiny jejich pádu. Upozorňuje na to, jak zásadním se stalo vyčerpání dostupných přírodních zdrojů při zhroucení velkých kultur v historii lidstva.
přírodní vědy

Zelené dějiny světa

405 Kč
360 Kč
Zrádní dvojníci jedlých hub - 11%
Publikace se zabývá nejčastějšími možnými záměnami jedlých hub s jejich nepoživatelnými dvojníky, mnohdy velmi nebezpečnými.
přírodní vědy

Zrádní dvojníci jedlých hub

198 Kč
176 Kč
Božská proporce v geometrii a v číslech - 11%

Kniha švýcarského autora Léonarda Ribordyho Božská proporce v geometrii a v číslech podává přístupnou a čtenářsky atraktivní formou zasvěcený výklad pythagorejské filozofie čísel v hlubších symbolických souvislostech.

přírodní vědy

Božská proporce v geometrii a v číslech

539 Kč
479 Kč
Herbář pro děti - 11%
Kniha obsahuje 15 rostlin, které rostou v tvém bezprostředním okolí.
přírodní vědy

Herbář pro děti

269 Kč
239 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
přírodní vědy

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 156 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>