Nejprodávanější tituly - říjen 2019
přírodní vědy

Český granát - 11%
Český granát je již dlouhá léta považován za tradiční český národní kámen. Jeho krvavě rudá barva přitahuje pozornost od starověku až po současnost. Monografie podává vyčerpávající informace nejen o českém granátu, ale o celé skupině granátů.
přírodní vědy

Český granát

323 Kč
287 Kč
Kniha kódů a šifer - 11%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

359 Kč
319 Kč
Planety - 11%
Rozšířené vydání, doplněné Mgr. Michalem Švandou o nové poznatky z planetologie je netradičním průvodcem světem planet. Popisuje a obrazově dokumentuje nejzajímavější místa na planetách a jejich družicích, ...
přírodní vědy

Planety

269 Kč
239 Kč
Co má poznat správný Čech - 11%
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti.
přírodní vědy

Co má poznat správný Čech

314 Kč
279 Kč
Dobytí Měsíce - 20%
Psal se květen 1961, když americký prezident Kennedy vyhlásil za národní cíl příštího desetiletí přistání člověka na Měsíci. Šlo o zásadní rozhodnutí.
přírodní vědy
Ukázky

Dobytí Měsíce

469 Kč
375 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
přírodní vědy
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Pravda o hovínku - 11%
Staň se detektivem v divoké přírodě!
přírodní vědy

Pravda o hovínku

314 Kč
279 Kč
Vodní ptáci - 11%
Kniha je věnována vodním ptákům. Zařazení druhů do "Vodních ptáků" vychází ze skutečnosti, že v knize uvedení vodní ptáci žijí v prostředí nějakým způsobem souvisejícím s vodou, tj. ve sladkých, brakických i slaných vodách, ...
přírodní vědy

Vodní ptáci

269 Kč
239 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
přírodní vědy

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Kosmonauti na pokraji smrti - 11%
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.
přírodní vědy

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 156 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>