Nejprodávanější tituly - říjen 2019
beletrie

Žena mého života - 1%
(2x)
Tři dny po Vánocích se na policejní stanici v Charing Crossu objeví žena. Nemá mobil ani žádný průkaz totožnosti, jen kousek papíru se jménem soukromého vyšetřovatele Davida Rakera. Představí se jako jeho manželka Derryn.
beletrie

Žena mého života

404 Kč
399 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
279 Kč
Puzzle - 11%
(1x)
Třetí díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc Chaima Cigana, za nímž se skrývá prozaik a dramatik Karol Sidon, je široce rozehraným příběhem, jehož hrdinové se pokoušejí pochopit důsledky experimentu, který byl na počátku pohybu v čase...
beletrie

Puzzle

359 Kč
319 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
beletrie

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Erotické příběhy pro indické vdovy - 58%
(2x)
Nikki je něco málo přes dvacet let, žije v Londýně, pracuje v baru a jako dcera indických přistěhovalců se většinu života snažila budovat vlastní identitu nezávislou na kulturních kořenech a víře své rodiny.
beletrie
Ukázky

Erotické příběhy pro indické vdovy

238 Kč
99 Kč
Autismus & Chardonnay - 11%
(4x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.
beletrie

Autismus & Chardonnay

179 Kč
159 Kč
Clayův most - 11%
(3x)
Hrdiny Zusakova nového románu je pět bratrů Dunbarových; Matthew, vypravěč knihy, je z nich nejstarší a nejrozumnější, Clay je nejcitlivější a jeho úloha ve vyprávěném příběhu nejdůležitější.
beletrie
Ukázky

Clayův most

358 Kč
318 Kč
Opravář osudů - 11%
(6x)
Robert Fulghum se ve svém novém románu zamýšlí nad otázkami po lidské podstatě a smyslu života, kterými se lidstvo zabývá už od nepaměti.
beletrie
Ukázky

Opravář osudů

233 Kč
207 Kč
Slepá mapa - 11%
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
beletrie
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
319 Kč
Bohemia - 11%
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.
beletrie

Bohemia

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>