Nejprodávanější audioknihy - říjen 2019
česká

Labyrint pohybu
(1x)
Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof.
česká

Labyrint pohybu

296 Kč
Nabarvené ptáče
(7x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
česká
Ukázky

Nabarvené ptáče

299 Kč
Neboj se vrátit domů
(4x)

Smysluplné odpovědi na stěžejní otázky našeho bytí. Marie Svatošová je lékařka, spisovatelka, zakladatelka hospicového hnutí v České republice. Se svými přednáškami neúnavně objíždí republiku a propaguje paliativní péči.

česká

Neboj se vrátit domů

191 Kč
Olomoucký bestiář
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
česká

Olomoucký bestiář

314 Kč
Opravdová láska
(1x)
Krátké milostné příběhy, které populární autor vybral z příspěvků svých věrných čtenářů.
česká

Opravdová láska

269 Kč
Osmanský tábor
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.
česká

Osmanský tábor

269 Kč
Pražské jaro
(5x)
Simon Mawer, autor Skleněného pokoje, bestselleru deníku New York Times, se vrací do Československa. Tentokrát během bouřlivých šedesátých let a s napínavým příběhem o sexu, politice a zradě.
česká

Pražské jaro

350 Kč
Skleněný pokoj
(11x)
Příběh inspirovaný osudem brněnské vily Tugendhat zrcadlí v životech majitelů domu tragédii českého národa ve 20. století. Večírkům prvorepublikové smetánky v architektonickém skvostu záhy učiní přítrž nacisté a poté komunisté.
česká

Skleněný pokoj

350 Kč
Stín
(1x)
První a zároveň poslední próza scenáristy Jiřího Křižana (1941–2010). Znovuobjevená próza scenáristy filmu Je třeba zabít Sekala.
česká

Stín

269 Kč
Teorie podivnosti
(3x)
O čem sní intelektuálky? Vědkyně z Ústavu mezioborových studií člověka, třicátnice Ada Sabová už má leccos za sebou, takže není prosta jistého cynismu, či spíše poučeného sarkastického vnímání světa, lidí kolem i sebe samé. Na pozadí pátrání po zmizelém synovi své kolegyně zaznamenává a reflektuje zdánlivé nahodilosti, za nimiž tuší zákonitost a provázanost.
česká
Ukázky

Teorie podivnosti

319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 273 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 28 > >>