Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
česká

Chladnou zemí
(1x)
Pátrání po stopách dějin se v této novele proplétá se surreálně-karnevalovým dějem. Lakonicky vyprávěný příběh je archeologií hrůzy, vrstvu za vrstvou odkrývá území novější evropské minulosti. Autor za knihu získal Cenu J. Seiferta 2010.
česká
Ukázky

Chladnou zemí

148 Kč
Kámen a krev
(1x)
Ryzí historicko-dobrodružná fantasy, která čerpá hlavně ze slovanských mýtů a středoevropské historie, získala autorovi několik ocenění včetně ceny O nejlepší fantasy, Ceny Fantázie a Ceny Akademie sci-fi, fantasy a hororu.
česká
Ukázky

Kámen a krev

164 Kč
Keltská brána
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let. Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) "není míru pod lipami". Napínavý sci-fi román.
česká
Ukázky

Keltská brána

144 Kč
Mrtvý holky
(3x)
Sbírka deseti povídek z let 2002 až 2006, obsahující vedle klasické Smrtečky nebo Bělorusky i méně známé a novější drobné texty Miloše Urbana. Ilustrované vydání s ilustracemi Pavla Růta.
česká
Ukázky

Mrtvý holky

98 Kč
Sekera z bronzu, rouno ze zlata
(1x)
V povodí řeky Istros, která o mnoho století později dostane jméno Dunaj, panuje věk bronzu a zlata. A také jantaru... Juraj Červenák se ve svém novém románu vypravil mnohem dál než jak tomu bylo ve slovanských eposech Černokněžník, Bohatýr a Bivoj.
česká
Ukázky

Sekera z bronzu, rouno ze zlata

119 Kč
Zobrazuji 641 - 650 z 645 položek
<< < 1 .. 63 64 65