Nejprodávanější audioknihy - říjen 2019

Cesta do středu země. Děti kapitána Granta. Hvězdy Jihu
(1x)
Převod literatury do zvukové podoby je ve všech třech realizacích do té míry kongeniální, že souznění s původní předlouhou účinek na posluchačovu fantazii dokonale umocňuje!
Ukázky

Cesta do středu země. Děti kapitána Granta. Hvězdy Jihu

179 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Vojna a mír
Román Vojna a mír (napsáno v letech 1863-69, vydáno v roce 1869) je čtyřdílná románová epopej, hlavní dílo ruského spisovatele Lva Nikolajeviče Tolstého (1828-1910), jedno z největších a nejslavnějších děl světové literatury. Audiokniha.
Ukázky

Vojna a mír

254 Kč
Čtyři dohody
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
Karlík a továrna na čokoládu
(1x)

A teď račte vstoupit! Ale buďte opatrná, milá dítka. Neztrácejte hlavu! Nejančete! Zachovejte naprostý klid! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! Zveme vás na celodenní návštěvu nejúžasnější továrny na světě.

Karlík a továrna na čokoládu

314 Kč
Doskočiště protektorát 2
Druhý díl úspěšného titulu z roku 2018 přináší zvukové portréty 58 parašutistů z londýnských výsadků za II. světové války. Tentokrát z období 1943-1945. Mapuje jejich životy před válkou, cestu do exilu i odvážný návrat do okupované vlasti.

Doskočiště protektorát 2

314 Kč
Africká zima
(2x)
Autentická zpověď českého chirurga Tomáše Šebka z mise v Jižním Súdánu.

Africká zima

314 Kč
Clona
(1x)
Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série.

Clona

296 Kč
Černobílé prázdniny
Když se Honzík jednoho dne proboří nohou do dutiny skryté pod pařezem, objeví tam podivuhodný svět obývaný zvířátky. V tomhle světě je na všechno dost času, popíjí se tu čaj z porcelánového servisu, vyprávějí se pohádky...

Černobílé prázdniny

248 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 430 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 43 > >>