Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
komiksy

Nový svět
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

421 Kč
130 - Hodní, zlí a oškliví
(2x)
Druhý díl komiksové trilogie 130.
komiksy

130 - Hodní, zlí a oškliví

266 Kč
Alisik: Jaro
Napínavý i romantický komiks o gotické lolitě pokračuje, přesně ve stylu Tima Burtona. Mrtví se snaží zabránit zničení svých hrobů. Ale mají šanci proti stavebním strojům?
komiksy

Alisik: Jaro

206 Kč
Berlín1: Město kamene
Píše se rok 1928 a nad Výmarskou republikou se stahují mračna. Ekonomika pokulhává, vláda porušuje podmínky příměří, nacistická i komunistická strana sílí. Napínavý komiks pro dospělé a mládež.
komiksy

Berlín1: Město kamene

269 Kč
Cyklokomiks
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
komiksy

Cyklokomiks

242 Kč
Deadpool 8: Všechno dobré...
Deadpool toho má za sebou hodně. Je na čase si oddechnout. Vzít nějakou jednoduchou, snadnou práci… třeba někde na Středním východě. Tam by mohl být klídek, ne? A pak tu ještě máme ruského agenta jménem Omega Red a jeden návrat do minulosti.
komiksy

Deadpool 8: Všechno dobré...

395 Kč
Dogman
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

komiksy

Dogman

314 Kč
Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

komiksy

Justina

404 Kč
Kdy má králík bobky?
(1x)
Když začnou jedenáctiletou Katku spolužáci ve škole šikanovat, objeví se v jejích výkresech škodolibý králík Servác. Jeho úkol je jasný: Pomstít se za všechno, co jí provedli.
komiksy

Kdy má králík bobky?

225 Kč
Královská hra 1
Někdo, kdo si říká Král, začne přes mobily posílat tajemné SMS-ky žákům jedné třídy. Posílá jim úkoly, které musejí splnit. Kdo je nesplní – zemře. Zpočátku je to čistě legrace, ale jen do chvíle, kdy přijde první smrt. Pak už je to souboj s časem.
komiksy

Královská hra 1

206 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 177 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 18 > >>