Nejprodávanější Kniha - říjen 2019

Nemoc – dar transformace
Všechno, co se nám děje, je láska, i když to tak na první pohled někdy nevypadá. V našem případě bylo darem transformace onemocnění rakovinou.

Nemoc – dar transformace

224 Kč
Autismus & Chardonnay
(4x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.

Autismus & Chardonnay

179 Kč
Kreativní zápisník
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
Piano live
(6x)
Piano live, druhý díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc, napsal pod pseudonymem Chaim Cigan známý prozaik a dramatik, vrchní zemský rabín Karol Sidon.

Piano live

359 Kč
Letuška z economy aneb co na Instagramu neuvidíte
(1x)
Tato kniha je shrnutím roku jedné letušky v Dubaji.
Ukázky

Letuška z economy aneb co na Instagramu neuvidíte

251 Kč
Debutantka z rodu Kennedyových
(3x)
Debutantka z rodu Kennedyů je příběhem silné a emancipované dívky žijící v době, kdy mít vlastní názory a jít si svou cestou u žen nebylo v módě… Nabízí zajímavý vhled do života jedné z nejmocnějších rodin světa, která ve 20.století psala dějiny.
Ukázky

Debutantka z rodu Kennedyových

314 Kč
Hudba prvočísel
(1x)
Kniha se věnuje historii Riemannovy hypotézy a pokusů o její řešení; přitom jakoby mimochodem probere historii moderní teorie čísel a její dopady, stranou nezůstanou ani filozofické otázky mezí poznání.

Hudba prvočísel

448 Kč
Smrtící rostliny
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.

Smrtící rostliny

674 Kč
Becoming
(3x)
An intimate, powerful, and inspiring memoir by the former First Lady of the United States

Becoming

629 Kč
Sny a sekyry
Okamžiky na první pohled banální, ale už na ten druhý osudové.

Sny a sekyry

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>