Nejprodávanější Kniha - říjen 2019

Naughtiest Unicorn
(1x)
Join the naughtiest unicorn for magic and mayhem in this hilarious series for 6+ fans of Pamela Butchart, Rabbit and Bear, The Worst Witch and UNICORNS!

Naughtiest Unicorn

156 Kč
Síla mysli
Ať už toužíme po naplňující práci a bohatství nebo usilujeme o osobní štěstí, vyrovnanost či vnitřní svobodu (anebo chceme skloubit obojí), klíč k úspěchu je vždy v naší hlavě, v naší vědomé a podvědomé mysli. V knize Síla mysli, která patří mezi kla

Síla mysli

259 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Astronomie - 100+1 záludných otázek
Zájemci o astronomii dostávají do rukou dlouho očekávané nové, zcela přepracované vydání knihy z roku 2003. První vydání chybělo již několik let na trhu, protože astronomie se tak překotně vyvíjí, že nové poznatky jsou na denním pořádku.

Astronomie - 100+1 záludných otázek

449 Kč
Deník
Deník, který autor psal téměř patnáct let, není jen popisem událostí, je i upřímnou lidskou výpovědí. „Najdete zde téměř všechno o autorovi, velmi mnoho o studentských aktivitách před listopadem 1989 a nemálo věcí o sobě samých,“

Deník

450 Kč
Holky to někdy nemaj lehký
Říká se, že žena vydrží víc než kůň. A kolik toho vlastně vydrží kůň? Hodně, i když se někdy splaší, začne vyvádět a občas jde dokonce hlavou proti zdi. Ať to stojí, co to stojí.

Holky to někdy nemaj lehký

269 Kč
Komunistický manifest
(1x)
Druhá nejprodávanější kniha všech dob, unikátně v komiksovém provedení hlavního kreslíře britského deníku The Guardian. Povinná četba: nemusíte jej milovat, ale měli byste jej znát. Proletáři všech zemí, spojte se!

Komunistický manifest

314 Kč
Po italsku do hubky
(1x)
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více vám prozradí Marta Kučíková.

Po italsku do hubky

269 Kč
Příběhostroj
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>