Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
beletrie

BE100F

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

beletrie
Ukázky

BE100F

223 Kč
Bez ohňů je underground
(1x)
Třetí vydání rozhovoru o historii nejvýraznější undergroundové skupiny - Plastic People of the Universe, od jejího založení po americké turné v roce 1999. S předmluvou Ivana M. Jirouse a doslovem Vráti Brabence. Historie kapely v letech 1990-2001.
beletrie

Bez ohňů je underground

268 Kč
České kružítko
Kniha přináší dvě stovky krátkých sloupků Cyrila Höschla z let 2011 až 2015, které mají zároveň komentující a výkladový charakter a vznikaly jako odpovědi na otázky čtenářů časopisu Reflex.
beletrie

České kružítko

261 Kč
Dešťová hůl - 44%
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
beletrie
Ukázky

Dešťová hůl

239 Kč
134 Kč
Děti revoluce
(1x)
Odlehlé místo, dávno nepoužívaná železniční kolej – a mrtvola staršího muže, podivína, který se vyhýbal lidem. Zesnulý Gavin Miller býval učitelem, než ho obvinili ze sexuálního obtěžování studentky a vyhodili. Od té doby žil jako poustevník.
beletrie

Děti revoluce

269 Kč
Dvě slova jako klíč
(6x)
Příběhy o lásce, vině a smíření. Autorovo hledání smyslu života se v této knize dostává k hranici tajemného, kde se realita rozpouští v iluzi.
beletrie

Dvě slova jako klíč

224 Kč
Fakt chci tak moc?
Autor si nebere servítky před nikým a před ničím, ať je to ministerský předseda, ženská otázka, cyklisti, imigranti nebo nepořádek na ulicích. Vědomě a trefně se vysmívá především politické korektnosti, která ovládla Anglii i celou spojenou Evropu.
beletrie

Fakt chci tak moc?

350 Kč
Hilda se vrací
(3x)

Po fenomenálním úspěchu první knížky se modrovlasá rozumbrada vrací ve dvou nových dobrodružstvích!

beletrie

Hilda se vrací

314 Kč
Hráči
Vynikající humoristický román známého českého novináře a spisovatele. Veselé čtení o karbanu, především o mariáši.

Ilustrace Adriana Kabele.
beletrie

Hráči

179 Kč
Kdysi
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
beletrie
Ukázky

Kdysi

178 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>