Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
česká

Valčík na rozloučenou
Do této černé románové frašky svedl autor několik postav: těhotnou svobodnou zdravotní sestru, jejího ženatého milence muzikanta, jeho krásnou a žárlivou ženu, honbu na zatoulané psy, výjev před potratovou komisí, mladou Američanku toužící po...
česká

Valčík na rozloučenou

317 Kč
Věci našeho života
Obrázková knížka pro děti a jejich dospělé o věcech našeho života, které nás provázejí od samého narození až do konce. Může sloužit úplně malým dětem, které se učí teprve poznávat svět, až po jejich rodiče a prarodiče, kteří si nejen s nimi čtou..
česká

Věci našeho života

44 Kč
Věda života
Kniha rozhovorů s profesorem Jiřím Drahošem přináší cenné poselství o druhé polovině 20. století, prožité v prostředí české vědy.
česká

Věda života

221 Kč
Velká kniha komiksů Jana Štěpánka
Potěšte se listováním nejoblíbenějšími komiksy Jana Štěpánka: Ostrov pokladů, Bezhlavý jezdec, Prečo, Cesta kolem světa za 80 dní, Vetřelci, Strašidlo cantervillské, Poslední vůle, Hadí rod, Akce Darwin, Výkupné za rudého náčelníka, Tulácká pohádka, K.
česká

Velká kniha komiksů Jana Štěpánka

531 Kč
Víla Dita
(1x)
Ve Víle Ditě a dalších komixově provedených pohádkách (např. O zkaženém princi, O nosní dírce a vesmíru...) se setkáváme s bizarními a bláznivými příběhy, určenými dětem i dospělým.
česká

Víla Dita

216 Kč
Víš, jak mluví zvířátka

Na dvorku či na paloučku, ve stádu či malém hloučku, u rybníka nebo v lese zvuk zvířat se vzduchem nese. Chceš řeč zvířat rozpoznat, hodně toho o nich znát? Pojď si s touto knihou hrát. V knížce Víš, jak mluví zvířátka?

česká

Víš, jak mluví zvířátka

296 Kč
Vlčice
Vlčice, tak se v Anglii přezdívá sedmi královnám, jež vládly od XII. století až po éru Tudorovců, která začala na konci XV. století. Tyto panovnice vynikaly velkou inteligencí, měly vnitřní mužskou sílu, vyvolávaly divoké reakce.
česká

Vlčice

269 Kč
Vratislav - První král Čechů
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
česká
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

403 Kč
Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky
(2x)
Závěrečný díl úspěšné trilogie odstartované knihou Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky, která obdržela Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristickou knihu vydanou v roce 2015.
česká

Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky

266 Kč
Vzpřímená chůze
Posmrtně vydaná prvotina Marie Holubové Vzpřímená chůze představuje básně a krátké prózy ženy, která byla roku 1978 při rozvodovém řízení z dosud neobjasněných příčin zbavena svéprávnosti, a byla tak donucena vychovávat své tři syny v chudobě...
česká

Vzpřímená chůze

171 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>