Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019

Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu
Publikace určená studujícím medicíny a mladým lékařům ve specializační přípravě z interních oborů, ortopedie a traumatologie se věnuje diagnostice a léčbě nejčastějších onemocnění skeletu s hlavním akcentem na problematiku osteoporózy.
Ukázky

Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu

190 Kč
Doktorka Samantha
Mladá doktorka Samantha zamíří koncem 19. století z Londýna do Ameriky. Opustí město, kde lidé umírají z nedostatku hygieny a po šarlatánských lécích. Jenže ani americká společnost není osvícenější, i zde je představa ženy lékařky nemyslitelná.
Ukázky

Doktorka Samantha

249 Kč
Dračí náhrdelník - 30%
(3x)
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
Ukázky

Dračí náhrdelník

199 Kč
139 Kč
Dvojitá vražda - 30%
Čtvrtý příběh ze série románů inspirovaných skutečnými příběhy, které řešili brněnští kriminalisté. Na ten den plukovník Motl hned tak nezapomene. Kriminalisté z mordparty museli vyjet hned ke dvěma případům, ze kterých se vyklubaly vraždy.
Ukázky

Dvojitá vražda

169 Kč
118 Kč
Elantris
Elantris bývala výstavním městem s nádhernými paláci, jejichž vysoké věže zářily do daleka. Jubilejní vydání k 10. výročí prvního anglického vydání, rozšířené a doplněné autorem.
Ukázky

Elantris

237 Kč
Epištoly o elitách a lidu - 30%
(2x)
Volné pokračování úspěšné knihy Breviář pozitivní anarchie, která podrobně rozebírala nejrůznější problémy současnosti. Jim se věnuje i nový titul, ale tentokrát z pohledu dvou odlišných vrstev – elity a lidu.
Ukázky

Epištoly o elitách a lidu

199 Kč
139 Kč
Esence psychonautiky
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
Ukázky

Esence psychonautiky

90 Kč
Falešné hranice
(1x)
Příběhy akce „Kámen“ 1948–1951 odkrývá doposud téměř neznámou nezákonnou činnost Státní bezpečností na přelomu 40. a 50. let 20. století.
Ukázky

Falešné hranice

248 Kč
Generálova zrada
(5x)
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
Ukázky

Generálova zrada

149 Kč
Hacknutá čeština
(1x)
Hacknutá čeština přináší výběr toho nejlepšího, co Martin Kavka za deset let sesbíral v internetovém slovníku Čeština 2.0. Společně s lexikografem Michalem Škrabalem vybral více než 3 000 novotvarů, které jsou živelnými svědky naší doby.
Ukázky

Hacknutá čeština

239 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>