Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019

Bajky z farmy zvířat
Byla jednou jedna farma, která patřila farmáři Metodějovi a jeho rodině. Na dvorku se popelila slepice Zora, v zahradě skotačila koza Melánie s oslíkem Matějem a celou farmu hlídal pes Ferda.
Ukázky

Bajky z farmy zvířat

237 Kč
Běžkyně
(1x)
Pátý díl ze série čínských thrillerů. Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu — a Čína tak ztrácí naději na vítězství proti Americe.
Ukázky

Běžkyně

199 Kč
Cizinec
(1x)
Zásadní dílo klasické turecké literatury. Požár celého světa nám nestačil, abychom se sjednotili. Jsme si tak vzdáleni, že bychom se nesešli ani o soudném dnu.
Ukázky

Cizinec

199 Kč
Co je to populismus?
(1x)
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
Ukázky

Co je to populismus?

63 Kč
Čas v Praze
Kniha eflektuje autorovu snahu porozumět svému okolí doprovázenou krátkými, mimochodnými postřehy, do nichž se přimíchává bouřlivé vnitřní dění. V cizím prostředí se o to víc hlásí potlačené výčitky, autor vede dialog s blízkými osobami, ...
Ukázky

Čas v Praze

75 Kč
Čert tě vem
(2x)
24 letý, krásný, mladý muž, Michal, co má rád sex, peníze a sám sebe. O deset let starší Marek, který už něčeho v životě dosáhnul a ví, co chce. Dva rozdílní kluci. Přesto se jednoho večera potkají na internetové seznamce.
Ukázky

Čert tě vem

99 Kč
Čtvery šaty
(2x)
Romantický příběh z Anglie 15. století. Šestnáctiletá Anna byla přislíbena neznámému muži, který ani neumí její jazyk.
Ukázky

Čtvery šaty

129 Kč
Čtyři dohody – pracovní kniha
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí nový přístup k vlastnímu vnitru, abychom dokázali proměnit svůj život v prožitek svobody.
Ukázky

Čtyři dohody – pracovní kniha

179 Kč
Daleko v srdci
Americký spisovatel Mark Slouka, syn českých rodičů, kteří po únorovém puči odešli do Spojených států, ve svém románu Daleko v srdci skládá kousek po kousku spletitou a často neveselou mozaiku svého života.
Ukázky

Daleko v srdci

297 Kč
Deníček moderního fotra 3
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>