Nejprodávanější knihy - říjen 2019
historické osobnosti

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou
Fakta, vyšetřování, policejní a soudní protokoly, fotografie. Kniha se zabývá tzv. národním soudem z léta roku 1872, kdy byl spisovatel a libretista Prodané nevěsty Karel Sabina odhalen jako konfident pražského policejního ředitelství.
historické osobnosti

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou

62 Kč
Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk - 11%
Masaryk, politik a polyhistor, zakladatel Československého státu a spolutvůrce uspořádání Evropy po první světové válce, je podle autora, psychologa a publicisty Bohumila Slámy, u nás i ve světě nezaslouženě opomíjen.
historické osobnosti

Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk

198 Kč
176 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.) - 11%
(1x)
Druhá část politické biografie Edvarda Beneše se věnuje období od roku 1935, kdy se stává prezidentem ČSR, až do poválečných let poznamenaných marnými snahami o záchranu demokracie.
historické osobnosti

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.)

423 Kč
376 Kč
Živá pochodeň na Stadionu Desetiletí - 11%
Dne 8. září 1968 se na varšavském Stadionu Desetiletí zapálil na protest proti účasti polských jednotek na okupaci Československa Ryszard Siwiec. V této knize jsou česky poprvé publikovány takřka všechny dostupné archivní dokumenty o tomto protestu.
historické osobnosti

Živá pochodeň na Stadionu Desetiletí

108 Kč
96 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
historické osobnosti

Prosím stručně

89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 85 položek
<< < 1 .. 7 8 9