Nejprodávanější tituly - listopad 2019
naučné

Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
naučné

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
naučné

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Šaty pro Anouk - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné
Ukázky

Šaty pro Anouk

224 Kč
199 Kč
Zábavná bludiště pro šikovné děti - 11%
Chceš zažít spoustu zábavy a baví tě řešit spletitá bludiště? Hledání správných cest je skvělá zábava. S krásnými bludišti si užiješ spoustu legrace a zároveň si procvičíš ruku, pozornost i postřeh.
naučné

Zábavná bludiště pro šikovné děti

179 Kč
159 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
naučné

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
naučné
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
naučné

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
naučné

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
naučné
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Děti se ptají, odborníci odpovídají - 11%
Kniha poslouží nejen rodičům, ale i kněžím při setkání s rodiči dětí, připravujících se k prvnímu sv. přijímání nebo na křest svých dětí.
naučné

Děti se ptají, odborníci odpovídají

114 Kč
102 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 104 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>