Nejprodávanější tituly - listopad 2019
křesťanství

Integrální poznání - 11%
Český jezuita, kardinál Tomáš Špidlík se v samém závěru svého života důsledky roztříštěnosti celku života na fragmenty důkladně zaobíral. Bystře a kompetentně nás provází tím, co dnešní civilizace postrádá: úctu k celku života.
křesťanství

Integrální poznání

261 Kč
232 Kč
Krása spasí svět - 11%
Známý výrok z Dostojevského románu Idiot „Krása spasí svět“, který dal název této kolektivní monografii, otevřel otázku, na kterou se kolektiv autorů této knihy pokusil dát odpověď: „Jaká krása spasí svět?“
křesťanství

Krása spasí svět

180 Kč
160 Kč
Mesianismus, sofiologie a ruské náboženské myšlení 19. a 20. století - 11%
Kniha přispívá k současné diskuzi o tom, co můžeme očekávat od Evropy ve stínu Ruska a od Ruska ve stínu Evropy.
křesťanství

Mesianismus, sofiologie a ruské náboženské myšlení 19. a 20. století

225 Kč
200 Kč
Modlitba usebrání - 11%
Kniha představuje souhrnný úvod do modlitební a meditační praxe vycházející z tradice mnišské (trapistické a benediktinské) kontemplativní modlitby, ovlivněné zájmem o východní spiritualitu.
křesťanství

Modlitba usebrání

134 Kč
119 Kč
Sensus fidei v životě církve - 11%
Smysl pro víru (sensus fidei) je oním nadpřirozeným poutem v srdci lidí, které drží pohromadě církev. Jasnější vědomí o tomto nesmírném daru by měl vést zejména katolického věřícího k novému sebehodnocení.
křesťanství

Sensus fidei v životě církve

99 Kč
88 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
křesťanství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
křesťanství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
V zájmu všeho křesťanstva - 20%
(1x)
Tak jako se Waterloo stalo v obecném povědomí synonymem pro porážku, Lepanto – námořní bitva Osmanů s benátsko-španělsko-papežskou koalicí vystupující jako tak zvaná Svatá liga – vstoupilo do dějin jako „bod obratu“.
křesťanství
Ukázky

V zájmu všeho křesťanstva

139 Kč
111 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Zpověď? Ne! - 11%
Je zpověď pro vás frustrující záležitostí? Anebo nevíte, co vlastně máte při vyznání hříchů říct? Jak se dívá na zpovídání kněz a proč ještě stále stojí před vánočními či velikonočními svátky u zpovědnic fronty?
křesťanství

Zpověď? Ne!

124 Kč
110 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>