Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
osobní rozvoj

Kniha o mužství - 20%
(1x)
Upravená verze knihy Mužství, která se během několika let stala v mnoha zemích bestsellerem. Byla provázena vlnou zájmu o téma role muže a otce v západní společnosti, jež se stává v mnoha ohledech zženštilou.
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha o mužství

265 Kč
212 Kč
Mediace - 20%
Kniha prvního českého mediátora s dlouholetou praxí je plná praktických rad a příkladů.
osobní rozvoj
Ukázky

Mediace

212 Kč
170 Kč
Řeč těla - 20%
Tato čtivá a poutavá knížka je nepostradatelnou příručkou pro každého komunikujícího člověka.
osobní rozvoj
Ukázky

Řeč těla

254 Kč
203 Kč
Umění slovní sebeobrany - 20%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění slovní sebeobrany

254 Kč
203 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
osobní rozvoj
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Psychologem svým dětem - 20%
Kniha zkušené psycholožky vás naučí, jak pomoci dětem ve věku od pěti do deseti let s řešením jejich problémů. Klíčové téma příručky je navázání důvěrného vztahu mezi rodičem a dítětem a práce s dětskou představivostí.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologem svým dětem

195 Kč
156 Kč
Psychologie práce a organizace - 20%
Publikace mapuje současnou psychologii práce a organizace. Na úvod se věnuje etickým aspektům v psychologii práce a organizace a certifikaci Europsycholog, v další části se zaměřuje na nové metody (např. Vienna Test System, Hoganovy testy).
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie práce a organizace

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 136 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>