Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
osobní rozvoj

Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
osobní rozvoj
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
osobní rozvoj
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
osobní rozvoj
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
osobní rozvoj
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Hodnocení a řízení výkonnosti - 20%
Výkonnost pracovníka a pracovní hodnocení jsou velká a stále se vyvíjející témata psychologie práce a organizace. Není na světě snad firma, která by se právě těmito oblastmi nemusela intenzivně zabývat.
osobní rozvoj
Ukázky

Hodnocení a řízení výkonnosti

144 Kč
115 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Úspěšná sebemanipulace - 20%
Návody na úspěch, které autor ověřil ve svém osobním i pracovním životě. Spousta rad a doporučení, které opravdu fungují.
osobní rozvoj
Ukázky

Úspěšná sebemanipulace

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 136 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>