Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
neobyčejné osudy

Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
neobyčejné osudy
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
neobyčejné osudy
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

neobyčejné osudy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět - 20%
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

169 Kč
135 Kč
1989 očima 30 slavných osobností - 20%
Tato kniha není učebnicí historie. Nehodnotí, jen zaznamenává. 30 let po sametové revoluci vzpomíná na osudné události 30 osobností ze světa kultury.
neobyčejné osudy
Ukázky

1989 očima 30 slavných osobností

249 Kč
199 Kč
Carrie Kirsten: 3 principy - 20%

Život známých lidí může vypadat dokonalý, všechno ale není vždy tak, jak se na první pohled zdá.  V této knize se vám ukážu z jiné stránky, kterou jste dosud neměli možnost poznat. Dozvíte se, co jsem na internetu nikdy nesdílela. Prozradím vám, s čím jsem posledních pár let mimo obrazovku bojovala. A jak jsem se dostala z psychického dna, na které jsem kvůli sociálním sítím spadla. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila 3 principy, kterých je potřeba se držet, abychom mohli vést šťastný a spokojený život. Teď se o ně s vámi podělím.

neobyčejné osudy
Ukázky

Carrie Kirsten: 3 principy

209 Kč
167 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Bezejmenní - 20%
Dva deníky odhalující jednu velkou tragédii z konce 1. světové války Blíží se konec 1. světové války, mír s Ruskem už je podepsán, zbývá ještě porazit Italy. Po čtyřech letech strastí a bídy všichni toužebně očekávají konečné vítězství.
neobyčejné osudy
Ukázky

Bezejmenní

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>