Nejprodávanější tituly - listopad 2019
kočky

Kočkám chutná kaviár - 11%
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
kočky

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
176 Kč
Inteligentní kočka - 11%
Kočky jsou nezávislá zvířata se zvláštními povahovými rysy. Mohou být hravé i odměřené, komunikují s námi, ale svým specifickým způsobem a často je jasné, že nestojí o naši společnost.
kočky

Inteligentní kočka

269 Kč
239 Kč
Testy kočičí inteligence - 11%
Kniha Testy kočičí inteligence, zábavný pětidílný test inteligence pro kočku a jejího majitele, vám pomůže zjistit, jak chytrá vlastně vaše kočka je.
kočky

Testy kočičí inteligence

207 Kč
184 Kč
Moje první kočička - 11%
Kočky jsou nezávislá stvoření, přesto potřebují určitou míru každodenní péče, pozornosti a pochopení. Tento kompletní a praktický průvodce s veselými ilustracemi pomůže dětem kočku lépe poznat a poradí jim, jak o ni pečovat.
kočky

Moje první kočička

269 Kč
239 Kč
Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce - 11%
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
kočky

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
127 Kč