Nejprodávanější hudba - listopad 2019
rock

Najvyšší čas
Nové nahrávky vycházejí 5 let po dvouplatinovém albu Živých nás nedostanú. Vznikaly ve studiu Jana Baláže vBratislavě a Elán na něm pracoval víc než jeden rok.
rock

Najvyšší čas

665 Kč
Colorado
Colorado je očekávané studiové album kanadského hudebníka Neila Younga, které nahrál ve spolupráci s kapelou Crazy Horse.
rock

Colorado

1 277 Kč
History
Na albu History vůbec poprvé oficiálně vychází výběr nejstarších studiových nahrávek skupiny Odyssea pořízených v letech 1980–1983.
rock

History

287 Kč
Live!!! Ostrava
Koncertní nahrávka Luboše Pospíšila & 5P.
rock

Live!!! Ostrava

329 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
rock

Energit/Piknik

269 Kč
Back To Earth
Album Back To Earth vyšlo v roce 1978 a zpěvák se jím rozloučil s hudební kariérou na dlouhých 28 let.
rock

Back To Earth

197 Kč
Barcelona
Barcelona je 9tracková orchestrální kolaborace Freddieho Mercuryho s operní zpěvačkou Montserrat Caballé.
rock

Barcelona

800 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
rock

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Loutky
Skupina Škwor se na svém čtvrtém řadovém albu dobrala pozice, po níž prahne drtivá většina jejích souputníků. Album Loutky potvrzuje, že dostavěla svůj charakteristický zvuk a současně potvrdila jeho funkčnost.
rock

Loutky

267 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>