Nejprodávanější knihy - listopad 2019
Asie

Pokřtěni ohněm - 11%
Autor na základě detailní práce s prameny, z nichž ty nejdůležitější zpřístupňuje čtenářům v komentovaném českém překladu, nastiňuje vývoj katarské náboženské kultury a zabývá se i jednotlivými katarskými rituály.
Asie

Pokřtěni ohněm

358 Kč
318 Kč
Filipíny - stručná historie států - 11%
Tři staletí v klášteře a 50 let v Hollywoodu. Tak se někdy ve zkratce popisuje španělsko-americká koloniální minulost Filipín. Identita obyvatel souostroví na rozhraní tichomořské oblasti a jihovýchodní Asie se však začala formovat už dávno předtím.
Asie
Ukázky

Filipíny - stručná historie států

144 Kč
128 Kč
Jak byl vynalezen židovský národ - 11%
Málokterá historická práce vyvolala v posledních letech takový zájem a tak živé reakce, a to jak mezi odbornou, tak laickou veřejností, jako kniha izraelského historika Šlomo Sanda.
Asie

Jak byl vynalezen židovský národ

403 Kč
358 Kč
Město radovánek na Dlouhé řece - 11%
Jihočínské město na kanálech, Yangzhou, se v osmnáctém století stalo jedním z nejpůsobivějších kulturních center země. Kdo se chtěl na úrovni bavit a patřičně za to utrácet, zamířil právě sem.
Asie

Město radovánek na Dlouhé řece

178 Kč
158 Kč
Laos - 11%
Nevelký vnitrozemský stát s asi 7 miliony obyvatel patří k nejodlehlejším a nejzaostalejším zemím jihovýchodní Asie. Historie Laosu je z velké části průsečíkem dějin jeho silnějších sousedů: Thajska, Barmy, Číny, Vietnamu a Kambodže.
Asie

Laos

171 Kč
152 Kč
Vietnam - stručná historie států - 11%
Kniha přináší přehledné dějiny Vietnamu.
Asie

Vietnam - stručná historie států

153 Kč
136 Kč