Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2019
stres, deprese

Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
stres, deprese

Klid

198 Kč
148 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
stres, deprese

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
stres, deprese

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
stres, deprese

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Ibogain - 11%
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.
stres, deprese

Ibogain

109 Kč
97 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
stres, deprese

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč