Nejprodávanější tituly - listopad 2019
osobnosti a osudy

Psychopat v mém mozku - 11%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
osobnosti a osudy

Psychopat v mém mozku

305 Kč
271 Kč
Kovy - Ovšem - 11%
(3x)

Ze života za kamerou. Bez filtrů. Bez scénáře. O všem. Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.

osobnosti a osudy

Kovy - Ovšem

296 Kč
263 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
osobnosti a osudy

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.
osobnosti a osudy

Aby radost nezmizela

36 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
osobnosti a osudy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Jan Lucemburský - 11%
(1x)
Český král Jan, první z Lucemburků na českém trůně a manžel Elišky Přemyslovny, je stále postavou přijímanou nejednoznačně - na jedné straně "král cizinec", na druhé "král diplomat".
osobnosti a osudy

Jan Lucemburský

539 Kč
479 Kč
Velká kniha Fuckupů - 11%
Sebrané průšvihy osobností českého byznysu, kultury a života vůbec. Nepoděláš, nevyděláš aneb jak se nepodělat, když se něco podělá: poučení z čtyřiceti skutečných příběhů českých podnikatelů, ředitelů, investorů, tvůrců, umělců, sportovců...
osobnosti a osudy

Velká kniha Fuckupů

314 Kč
279 Kč
Básník - 6%
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
osobnosti a osudy
Ukázky

Básník

377 Kč
355 Kč
Tři muži proti totalitě
(1x)
Kniha Václavy Jandečkové se vrací do měsíců a let po únoru 1948, aby představila osudy několika z těch mužů a žen, kteří se pustili do nerovného zápasu s komunistickou diktaturou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tři muži proti totalitě

134 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
osobnosti a osudy

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 417 položek
<< < 1 2 3 4 .. 42 > >>