Nejprodávanější tituly - listopad 2019
partnerství

Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy - 11%
Kniha Bohemian Taboo Stories veřejnosti představuje zajímavé osobnosti, jež se věnují neobvyklým profesím a koníčkům, které spojuje jedno zásadní téma.
partnerství

Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy

809 Kč
719 Kč
Budoárová bible - 11%
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství

Budoárová bible

399 Kč
354 Kč
Posvátné vztahy - 11%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství

Posvátné vztahy

437 Kč
388 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Terapie sdílením - 11%
Za projektem Terapie sdílením, aktuální internetovou senzací, stojí kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefina Bakošová.
partnerství

Terapie sdílením

314 Kč
279 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
V poutech rozkoše - 6%
(1x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství

V poutech rozkoše

297 Kč
279 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
partnerství
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 11%
(1x)
Praktický návod, jak zlepšit vzájemné porozumění a dosáhnout v partnerských vztazích toho, co od nich očekáváme. Nová předmluva autora po 30 letech, psaná jen pro české modernizované vydání.
partnerství

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

314 Kč
279 Kč
Experimentální atlas mužů - 11%
Toho doma nechci!... aneb vyhněte se osudovému omylu!
partnerství

Experimentální atlas mužů

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>