Nejprodávanější tituly - listopad 2019
sociologie

Historické vědomí obyvatel České republiky perspektivou sociologického výzkumu - 11%
Kniha otevírá nový pohled na zkoumání vztahu lidí k dějinám a jejich představ o minulosti. Historické vědomí je zde sociologickou perspektivou prezentováno nejen jako látka pro teoretické uvažování, ale především pro empirický výzkum.
sociologie

Historické vědomí obyvatel České republiky perspektivou sociologického výzkumu

243 Kč
216 Kč
Smrt Západu - 6%

Nesmírně poutavá kniha, kterou však čtenář může strávit pouze tehdy, zbaví-li se všech svých předsudků k náboženství a víře.

sociologie

Smrt Západu

315 Kč
296 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
sociologie
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Kulturní vzorce - 11%
Kniha Kulturní vzorce patří k nejznámějších klasickým dílům kulturní antropologie. Každá kultura je zároveň autorkou vylíčena tak mistrně, že kniha je poutavou četbou i pro naprosté laiky.
sociologie

Kulturní vzorce

332 Kč
295 Kč
Nová třída - 11%
Kniha patří k dílům, která se vyrovnávají s iluzemi o fungování komunistických států. Vyšla v roce 1957 a vzbudila velkou pozornost, dodnes je považována za nesmírně cenný příspěvek k analýze komunistických režimů.
sociologie

Nová třída

266 Kč
236 Kč
Sociální marketingové kampaně v Česku IV. - 20%
Monografie „Sociální marketingové kampaně v Česku IV. Ochrana životního prostředí“ mapuje kampaně, které byly na toto téma vytvořeny a realizovány na území České republiky od roku 1990 až do současnosti.
sociologie
Ukázky

Sociální marketingové kampaně v Česku IV.

69 Kč
55 Kč
Tekuté zlo - 11%
Pomocí precizní definice „tekutého zla“ podávají autoři jedinečnou diagnózu aktuální geopolitické situace v Evropě, která se vyznačuje vratkostí, nejistotou, permanentními změnami, politickým populismem a prohlubujícími se rozdíly napříč společností.
sociologie

Tekuté zlo

350 Kč
311 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
sociologie

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

sociologie
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Sociologie - 2%
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
sociologie
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
1 118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>