Nejprodávanější hudba - listopad 2019
pop

Já ti zabrnkám
Nejslavnější balady Václava Neckáře.
pop

Já ti zabrnkám

354 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
pop

Sexy exity

269 Kč
Amerika
Toto album Kafka Bandu poukazuje výraznou proměnu. Více písní, více češtiny a plnější zvuk. Kapela opustila koncept poloakustického projektu a více pracuje s elektronikou. Album je také výrazně písničkovější než Zámek.
pop

Amerika

269 Kč
Everyday Life
Osmé studiové album populárních Coldplay je zvukově vskutku eklektické. Vedle klasických písniček, na jaké jsme od čtveřice zvyklí, tu najdete vlivy world music nebo jazzu!
pop

Everyday Life

1 367 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.
pop

My Songs

1 196 Kč
Nanovo
Voxel na svém třetím albu Voxel vyměnil kytaru za mandolínu a vedle sebe postavil kapelu, se kterou se vydává do indie folkových končin
pop

Nanovo

314 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.
pop

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
pop

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
Rub a líc
Druhé album zpěváka, který reprezentuje novou tvář českého popu. Je jednou z nejvýraznějších postav nastupující generace hudebníků, která žije on-line, je aktivní na sociálních sítích a oslovuje desítky až stovky tisíc posluchačů.
pop

Rub a líc

287 Kč
Singly - Karel Gott / 300 písní z let 1962-2019
Unikátní výpravná kompilace tří set SP a EP písniček.
pop

Singly - Karel Gott / 300 písní z let 1962-2019

1 582 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>