Nejprodávanější hudba - listopad 2019
pop

Still On My Mind
Na své páté studiové album nechala Dido fanoušky čekat dlouhých šest let. Album již na podzim 2018 předznamenal singl Hurricanes, který v lednu 2019 následovala píseň Give You Up.
pop

Still On My Mind

656 Kč
The Best Of
Fatboy Slim. Tento dvoj-vinyl přináší ty největší hity i nejlepší remixy z průběhu jeho více jak dvacetileté kariéry.
pop

The Best Of

710 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
pop

Úplně levej

314 Kč
Down The Road Wherever
Britský kytarista zpěvák a skladatel Mark Knopfler vydává desku Down The Road Wherever. Album obsahuje 14 nových písní, které čerpají mimo jiné z dávných dní, kdy Mark trávil čas s bývalou kapelou Dire Straits v Deptfordu.
pop

Down The Road Wherever

305 Kč
Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.
pop

Heart To Mouth

359 Kč
Písničky pro dávné lásky
České písničky speciálně vybrané pro sentimentální a nostalgické nálady. Skladby, u kterých se snadno podlehne vzpomínání na první lásky a na šťastné chvíle. Melodie, které vytvoří ideální hudební kulisu pro řadu pocitů, prožitků a emocí.
pop

Písničky pro dávné lásky

267 Kč
Po půlnoci
Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala své šesté studiové album s názvem „Po půlnoci“. Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely.
pop

Po půlnoci

269 Kč
Slzy
Nové studiové album natočila Bára Basiková po pěti letech. Reflektuje její zálibu v hudbě osmdesátých let, zejména k tvorbě Depeche Mode, Cocteau Twins, Davida Bowieho a The Cure.
pop

Slzy

314 Kč
Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.
pop

Ta pravá

374 Kč
The Best of Everything 1976-2016
Největší hity od Toma Pettyho & The Heartbreakers na dvou CD.
pop

The Best of Everything 1976-2016

413 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>