Nejprodávanější tituly - listopad 2019
ostatní

Sur La Route - 11%
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
ostatní

Sur La Route

386 Kč
343 Kč
Cellofolk - 11%
Pavel Čadek je brněnský písničkář hrající na violoncello a zakladatel nového hudebního žánru "cello-folk", což je podle něj tak trochu něco mezi Nohavicou a Apocalypticou. Jeho písně často obsahují jistou dávku ironie, ale i vážnosti.
ostatní

Cellofolk

224 Kč
199 Kč
Krev není voda - 11%
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).
ostatní

Krev není voda

269 Kč
239 Kč
Kolednice - 11%
Iva Bittová zpěvačka, herečka a houslistka patří k nejvýraznějším osobnostem české alternativní hudební scény. Album Kolednice nahrála v roce 1995 v Lelekovicích se svým dětským sborem Lelky. Písničky si vybrala ze sbírek pana Sušila a Seidela.
ostatní

Kolednice

224 Kč
199 Kč
Nejlepší české vánoční koledy - 11%
30 klasických vánočních koled.
ostatní

Nejlepší české vánoční koledy

89 Kč
79 Kč
Zapomenutý příběh - 11%
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.
ostatní

Zapomenutý příběh

341 Kč
303 Kč
Bombarďák-3FO3 - 11%
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
ostatní

Bombarďák-3FO3

269 Kč
239 Kč
Zvíře jménem Podzim - 11%
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
399 Kč
Král vysílá své vojsko & Loď odplouvá (2CD) - 11%
Reedice obsahuje nejznámější a neslavnější album kapely Král vysílá své vojsko, zatímco album Loď odplouvá lze označit jako nejvyzrálejší, na jeho vzniku se podílel i Jaroslav Svoboda, Jana Modráčková a Robert Škarda z kapely Traband.
ostatní

Král vysílá své vojsko & Loď odplouvá (2CD)

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>