Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2019
detektivky

Falešný tolar - 20%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
detektivky
Ukázky

Falešný tolar

249 Kč
199 Kč
Olomoucký bestiář - 20%
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

299 Kč
239 Kč
Osmanský tábor - 20%
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.
detektivky
Ukázky

Osmanský tábor

249 Kč
199 Kč
Román o růži - 20%
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara....
detektivky
Ukázky

Román o růži

299 Kč
239 Kč
Smrt mučednice - 20%
Jiří Adam z Dobronína , který je na hradě také hostem, se pouští do diskrétního vyšetřování případu.
detektivky
Ukázky

Smrt mučednice

249 Kč
199 Kč
Zlo pod sluncem - 20%
Tichý ostrůvek na pobřeží Lamanšského průlivu láká každým rokem vyznavače letní dovolené. Společnost se tu tentokrát sešla pestrá, a tak o témata není nouze. Pozornost budí zejména přítomnost elegantního a trochu podivínského muže – Hercula Poirota.
detektivky
Ukázky

Zlo pod sluncem

319 Kč
255 Kč
Šest případů Sherlocka Holmese - 20%
Šest historických nahrávek Československého rozhlasu. V dramatizovaných povídkách Barvíř na penzi, Podnájemnice v závoji, Tři Garridebové, Umírající detektiv, Vyděrač a Žlutá tvář hrají Jiří Tomek, Jaroslav Kuneš, Jiří Samek, Václav Neužil a další.
detektivky
Ukázky

Šest případů Sherlocka Holmese

290 Kč
232 Kč
Vzpoura goliardů - 20%
(1x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
detektivky
Ukázky

Vzpoura goliardů

249 Kč
199 Kč
Zločin na Bezdězu - 20%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky
Ukázky

Zločin na Bezdězu

299 Kč
239 Kč
Muž, který hledal svůj stín - 20%
(2x)
Lisbeth Salanderová si odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a marně se snaží vyhnout konfliktu se spoluvězeňkyněmi.
detektivky
Ukázky

Muž, který hledal svůj stín

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>