Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
dobrodružství

Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
dobrodružství
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

dobrodružství
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

dobrodružství
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
dobrodružství
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

dobrodružství
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
dobrodružství
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
dobrodružství
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

dobrodružství
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

dobrodružství
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>