Nejprodávanější tituly - listopad 2019
národní kuchyně

Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
národní kuchyně
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Sicilská kuchyně - 11%
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
národní kuchyně

Sicilská kuchyně

359 Kč
319 Kč
Recepty z babiččiny zahrádky - 11%
Knížka Recepty z babiččiny zahrádky je sestavena z osvědčených receptů s použitím zeleniny, ovoce a bylinek, ideálně vlastních výpěstků, protože ty chutnají nejlépe.
národní kuchyně

Recepty z babiččiny zahrádky

170 Kč
151 Kč
Tajemství Východu - 11%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
národní kuchyně

Tajemství Východu

359 Kč
319 Kč
Bon appétit! - 11%
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.
národní kuchyně

Bon appétit!

359 Kč
319 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
národní kuchyně

Osm chutí Asie

169 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
národní kuchyně
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
Staročeské umění kuchařské - 20%
(1x)
Nové revidované vydání impozantního a dodnes nepřekonaného díla kuchařské historika dr. Čeňka Zíbrta.
národní kuchyně
Ukázky

Staročeské umění kuchařské

121 Kč
97 Kč
Léčivá čínská kuchyně - 11%
Obsáhlý průvodce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem – podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu.
národní kuchyně

Léčivá čínská kuchyně

331 Kč
294 Kč
La Cuisine Tcheque - 11%
Recepty české kuchyně ve francouzštině.
národní kuchyně

La Cuisine Tcheque

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3