Petr Šámal - Sicilská kuchyně
Skladem

Sicilská kuchyně: Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás

Nakladatel: Epocha 2016
Skladem
359 Kč

Anotace

Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Petr Šámal

Petr Šámal (*1949) Fotograf, malíř, grafik, filmový producent, scénárista a spisovatel. V novém tisíciletí uspořádal několik fotografických výstav. Roku 2002 mu geografický magazín KOKTEJL otiskl fotoreportáž z prostředí americké Nevady. V letech 2000–2005 uvedl ve své produkci čtyři celovečerní filmy, které odvysílaly TV NOVA, PRIMA a MARKÍZA. Jako výkonný producent natočil v roce 2010 celovečerní film TACHO, k němuž rovněž navrhl plakáty a billboardy. V minulosti pracoval osm let jako chatař v Krkonoších, pět let se plavil jako kuchař na lodích do Hamburku. V letech 1989–1994 žil v USA, ...

Celý medailonek
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.

Bibliografické údaje

Název:
Sicilská kuchyně
Autor:
Šámal, Petr
Nakladatel:
Epocha
EAN:
9788075570062
ISBN:
978-80-7557-006-2
Doporučená prodejní cena:
399 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 216 stran, česky
Rozměry:
23,3 × 20,5 cm
Rok vydání:
2016 (1. vydání)