Nejprodávanější knihy - listopad 2019
nemoci a zdravotní problémy

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
nemoci a zdravotní problémy

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Svalové řetězce 4 - Spirální stabilizace páteře - Skolióza - 11%
Příčina skoliózy spočívá v asymetrické svalové dysbalanci v pletenci ramenním, pánevním a v trupu. Je poškozeno centrální řízení motoriky.
nemoci a zdravotní problémy

Svalové řetězce 4 - Spirální stabilizace páteře - Skolióza

270 Kč
240 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
nemoci a zdravotní problémy

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
nemoci a zdravotní problémy

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Praktický průvodce cukrovkou, II. díl - 11%
Informací o cukrovce je v dnešní době dostatek, problémem řady textů je však malá srozumitelnost pro laika. Právě to bylo impulsem pro vznik této knihy.
nemoci a zdravotní problémy

Praktický průvodce cukrovkou, II. díl

221 Kč
196 Kč
Stop cukrovce - 11%
Milion obyvatel České republiky je v ohrožení diabetem 2. typu. Mnozí si to ještě neuvědomují, avšak 15 % dospělých a téměř polovina seniorů nad 70 let už při sobě nosí průkaz diabetika.
nemoci a zdravotní problémy

Stop cukrovce

251 Kč
223 Kč
Tělo nezapomíná - 11%
Tělo nezapomíná, kniha plná poutavých případových studií, spojuje tělo a mysl v léčení posttraumatické stresové poruchy. Zaujme odborné lékaře, výzkumníky, studenty i běžné čtenáře.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Tělo nezapomíná

338 Kč
300 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
nemoci a zdravotní problémy

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Ibogain - 11%
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.
nemoci a zdravotní problémy

Ibogain

109 Kč
97 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
nemoci a zdravotní problémy

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>