Nejprodávanější tituly - listopad 2019
všeobecné a ostatní

Jak nezemřít - Kuchařka - 11%
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
všeobecné a ostatní

Jak nezemřít - Kuchařka

413 Kč
367 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
všeobecné a ostatní

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
všeobecné a ostatní

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Pránájáma - technika dechu - 11%
Jedna ze základních prací o józe zaměřená na techniku dechu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pránájáma - technika dechu

268 Kč
238 Kč
Skryté nebezpečí zdravých potravin - 11%
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!
všeobecné a ostatní

Skryté nebezpečí zdravých potravin

386 Kč
343 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
všeobecné a ostatní

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
všeobecné a ostatní

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
všeobecné a ostatní

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 203 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>