Nejprodávanější tituly - listopad 2019
fitness a cvičení

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
fitness a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
fitness a cvičení

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Jóga pro začátečníky - 11%
(1x)
Naučte se základům jógy v klidu vašeho domova. Jóga pro začátečníky je základním průvodcem, jak začít s jógou. Kniha je jednoduchým a srozumitelným návodem pro pochopení základů jógy.
fitness a cvičení

Jóga pro začátečníky

251 Kč
223 Kč
Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
fitness a cvičení

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
fitness a cvičení

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
fitness a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Hormonální jógová terapie 2 - 11%
Knihu Hormonální jógová terapie 2 vytvořila Dinah Rodrigues na základě vynikajících výsledků, kterých dosáhla pomocí hormonální jógy pro menopauzu.
fitness a cvičení

Hormonální jógová terapie 2

421 Kč
374 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 11%
Tato odborně-populární publikace, jejímiž autorkami jsou lektorky s dlouholetou zkušeností v oblasti tělesné výchovy a sportu, je určena odborné i laické veřejnosti, trenérům, lektorkám fitness center, rehabilitačním pracovníkům, učitelům tělocviku.
fitness a cvičení

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

224 Kč
199 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
fitness a cvičení
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>