Nejprodávanější audioknihy - listopad 2019
historické romány

Pečeť smrti - 11%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
historické romány

Pečeť smrti

314 Kč
279 Kč
Dýka s hadem - 11%
(2x)
První případ královského prokurátora Oldřicha z Chlumu – křest ohněm na hradě Grabštejn.
historické romány

Dýka s hadem

314 Kč
279 Kč
Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad - 11%
(1x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.
historické romány

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

359 Kč
319 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
historické romány

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 20%
Pouť ke svatému Jakubovi do Compostely patří k vrcholným projevům křesťanské zbožnosti. Oldřich z Chlumu má však svých starostí tolik, že na něco takového nikdy nepomyslel. Jenže král Přemysl II. Otakar je jiného názoru.
historické romány
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

299 Kč
239 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
historické romány

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
historické romány

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Nepohřbený rytíř - 11%
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.
historické romány

Nepohřbený rytíř

269 Kč
239 Kč
Mlýn na mumie - 11%
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
historické romány
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
319 Kč
Trpké víno - 11%
Zdá se, že v Čechách není tak bezpečno jako bylo dříve. Lupiči na Menším Městě pražském se nebojí uchýlit i k zabíjení a ze zchudlých šlechticů se stávají lapkové....
historické romány

Trpké víno

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>