Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
světová

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky - 20%
(12x)
Závěrečný díl neapolské tetralogie Geniální přítelkyně odkrývá další osudy Eleny a Lily. Obě jsou dospělé, mají muže, milence a svou kariéru.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

239 Kč
191 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
světová
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
První padlí
(3x)
Růžové pondělí 1933: Gereon Rath je v Kolíně na karnevalu a slaví, jak se patří. Další ráno pro něj začíná pořádnou kocovinou, nesprávnou ženou v posteli a telefonátem z policejního prezídia.
světová
Ukázky

První padlí

299 Kč
Hegemonův stín - 20%
(1x)
...Nepřátelé byli vyhlazeni, Bitevní škola zrušena. Děti se vracejí domů, ke svým rodinám, rozptýleným po celé Zemi. Až na Endera… Jakmile nebezpečí pominulo, Země se opět stává bitevním polem.
světová
Ukázky

Hegemonův stín

238 Kč
190 Kč
Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou - 20%
(15x)
Po zlatých šedesátých letech přišla jako drsné procitnutí ze snu „olověná“ léta sedmdesátá, kdy se v Itálii přihlásí o slovo pravicový i levicový extremismus.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou

214 Kč
171 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
světová
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
světová
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
světová
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Vášně lorda Kita - 20%
(1x)
Co se stane, když se v boji proti zločincům spojí lord a pastorova dcera?
světová
Ukázky

Vášně lorda Kita

199 Kč
159 Kč
Příběh služebnice - 20%
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
světová
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 467 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 47 > >>